Какво е Presearch и как да изкараме пари от него?!?

Най-често използваното нещо в интернет е търсачката, а една от най- използваните, според статискита за последните 10 години с 80% потребление е Google.  На всички ни е направило впечатление, от даден резултат, който търсим, че на първо място винаги излизат платените реклами, а това дали съдържат някаква качествена информация е отделна тема. За щастие, се появи нов проект, който ние от crypworld.bg виждаме голям потенциал, за бъдещо развитие.

Представяме Ви, новата децентрализирана търсачка Preseachкоято за разлика от гугълската и всички останали, тази ни плаща за ползването й. Проекта излиза на бял свят на 9 ноември 2017г. Платформата работи със собствен токен, (PRE) който в началото на тази година надмина 100% от цената си, от 22 цента за брой, тя достигна до 80 цента само за 15 дни. Днес, стойността на монетата се търгува за 27 цента.  След преминати множество, бета тестове, проекта вижда бял свят през началото на Април месец. Целите на компанията са големи, и залагат, че проекта до края на месец Май, ще надмине 100 000 потребителя.

КАК ДА ПЕЧЕЛИМ С ТЪРСАЧКАТА?

Много е просто, както ползвате всички останали, за всяко едно търсене, Вие ще получавате по 0.25 Presearch токена. Дневния доход, който можете да направите е 8 токена, изчислено на днешната цена това се равнява на близо 2.5$, Плащанята се извършват в ETH. Повече информация отностно проекта, да го тествате и да се регистрирате можете да намерите ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *