Най-успешният онлайн бизнес за 2017/2018г.

Здравейте хора, пускам този пост, защото смятаме, че това наистина е един печеливш бизнес. Ще се постараем да бъдем максимално изчерпателени.

ЗА КОМПАНИЯТА

Компанията FutureNet е създадена през лятото на 2012 г. Онлайн стартът е поставен на 01.11.2014. Повече от 4 години сме много успешни на пазара. FutureNet има над 5,5 милиона потребители в повече от 190 страни по света и открити офиси в 14 държави. От 2017-а година стартира и отварянето на кафенета и ресторанти с логото на FutureNet. Това което FutureNet предлага на всеки един неин партньор, е възможността да се печелят пари глобално. На 1.02.2018 г. FutureNet създаде нещо, което нито една друга социална медия не направи, създадоха собствена крипто-валута наречена FuturoCoin. С това тя стана първата в света социална медия, която разполага със собствена криптовалута. Това е първата виртуална монета, която чакаха над 5 милиона души по-света и първата която само за два дни, тя се издигна до цена от 40$ за брой. Монетата е листната на повече от 10 борси, нейната ценова история може да проверите в CoinMarketCup под името FTO.

МИСИЯ

Основната идея на Компанията е да свърже офлайн с онлай бизнеса. Разработена е първата социална платформа, чиито иновативни комуникационни инструменти и продукти предлагат на хората в световен мащаб възможността да използват оптимално своя онлайн потенциал. Futurenet е най-иновативната социална платформа на пазара до момента. Тя непрекъснато предлага нови продукти и творчески решения за реализирането на вашите финансови цели.

СТОЙНОСТ

Страст, с която отиваме да работим. Професионализъм, по-нататъшно развитие и перфекционизъм. Постоянно търсене на нови и по-добри решения. Откриване на комуникации с партньори, колеги и клиенти. Сътрудничество и доверие. Честност и надеждност. Нашите ценности са движещият мотор на FutureNet. Компанията, която се явява най-голямото откритие през последните години в онлайн бизнеса.

Сега, ще Ви обясня принципа на работа с платформата и потоците на приходи, а те са много. Както можете да стартирате без инвестиция, така можете да стартирате и със собствен капитал. Нека преминем към същинската част. Компанията е разделена на ТРИ. FutureNetFutureAdProFuturoNetwork.

Как да спечелите пари с FutureNet?

Ще Ви представя десет начина, по които можете да печелите пари от FutureNet. По-долу ще обясня подробно всеки един от тях.

  1. Бонус за вход
  2. Бонус социални мрежи
  3. Мултимедиен бонус
  4. Бонус продажби
  5. Бонус приятели
  6. Бонус нова позиция
  7. Бонус съвпадение
  8. Рекламен бонус
  9. Лидерски бонус
  10. Кариерен план

Бонус за вход
Всеки път, когато Вие влизате в профила си,получавате бонус за вход! Да, добре прочетохте и не е нужно да прочетете отново първото изречение! Това е едно от най-хубавите неща в тази социална медия.

Бонус социални медии
Колко време прекарвате в социалните медии в към днешна дата? Когато казвам прекарвате, имам предвид харесване на снимки, коментари под постове, общуване с приятели и познати в чата. Правейки всичко това във FutureNet, Вие можете да печелите пари! Това съвсем не е шега, а истина!
FutureNet разпределя дневните си приходи, както и приходите от реклами между своите партньори. Ето защо, ако чатите с приятели или публикувате снимки или видеоклипове, Вие ще получавате заплащане за това! Ако коментирате публикациите на други хора или харесвате неща, също ще получите заплащане! Това е също като Facebook, но с тази разлика, че активността Ви в мрежата се заплаща!
Трик: Използването на чатa на FutureNet е един от най-добрите начини да печелите пари с бонус социални медии.

Мултимедиен бонус
Вие сте креативни и имате добри идеи? Можете ли да направите впечатляващо мултимедийно съдържание? Ако можете да правите това – музика, електронни книги, видеозаписи, банери, игри или други приложения, можете да спечелите много пари във FutureNet.
Компанията Ви предлага възможността да продавате мултимедийните си файлове в самата платформа. Тъй като тя има толкова много потребители, имате шанса някой да открие нещо, което го интересува и което Вие можете да му предложите. Всичко, което трябва да направите, е да качите файловете си в раздел „Продукти“, да определите желаната от Вас цената и да чакате някой да ги изтегли. Всеки път, когато някой изтегли някое Ваше мултимедийно съдържание, Вие ще спечелите пари от него.
Така че, ако сте добър с Photoshop или имате умения за създаване на кратки видеоклипове, тук е идеалното място да спечелите бързи пари. Продуктите, които можете да продавате включват: музика, видео, изображения, филми, игри, банери, шаблони, уроци, приложения, електронни книги, електронно обучение. Трябва да сте ПРЕМИУМ член, за да продавате вашите мултимедийни продукти. Можете да станете премиум член само за $ 10.

Бонус за продажби
За всеки продаден от Вас продукт на FutureNet Вие ще получите 30% комисиона от стойността на продажбата. И това не е всичко! От всяка направена продажба от Ваши реферали, както и от техни реферали, ще Ви донесат комисионна. Получавате между 3% и 5% комисионни, в зависимост от нивото на препращане.
Ще откриете, че FutureNet предлага огромно разнообразие от продукти, които можете да продавате. Най-популярните продукти са: целеви страници (landing pages), видео поща, блогове, хранилище в облак, шаблони за уеб сайтове и игри.

Бонус приятели
Колкото повече приятели въвеждате, толкова повече печелите. Звучи просто, нали? Прочетете внимателно тази част, тъй като в началото може да е малко трудна за разбиране.
Когато се регистрирате, ще бъдете вписани в това, което FutureNet нарича матрица. Къде ще попаднете в матрицата зависи от размера на капитала, който решите да инвестирате в FutureNet. Сумата, която изберете да започнете, варира от $ 10 до $ 1,685.
FutureNet използва 3x3x3 структура. Това звучи объркващо, но не се притеснявайте, не е толкова трудно да се разбере. Всъщност означава, че под вашия спонсор има три нива, на които ще бъдат поставени неговите реферали. Един човек може да запълни само три препращащи позиции на първо ниво, второ ниво, трето ниво и т.н. Това гарантира че всички ние имаме равният шанс да направим комисионни от реферали, а не само един човек с хиляди реферали.
Приятелският бонус е от 10 нива, като всяко ниво ни дава 5% комисионна. Ако успеете да запълните матрицата си, Вие ще получите тази разбивка на комисионните. В следващата таблица ще видите разбивката и размера на комисионните, които ще получите за попълване на всяко едно ниво на матрицата. Придобиването на общо $ 819,291 просто от приканване на вашите приятели да използват тази социална медия не звучи твърде лошо, нали?
[​IMG]

Бонус за нова позиция
Ако току-що сте стартирали, вероятно е най-добре да пропуснете тази част, тъй като може да Ви прозвучи малко сложно. Най-общо казано, ако броят на Вашите реферали достигне 40 души и запълнете матрицата си, ще получите нова матрица, която да запълните. Същото важи и когато достигнете до 80 души. Тази система ви позволява да умножавате приходите си чрез запълването на нови матрици.

Бонус за съвпадение
Бонусът за съвпадение (Matching Bonus) е много важен механизъм, който можете да използвате, за да печелите пари от FutureNet. Можете да достигнете до 50% печалба въз основа на доходите на вашите директни партньори от бонуса за приятели. Той варира от 10% до 50%, в зависимост от вашето ниво (между $ 10 и $ 1,685).
Няма значение колко директни реферали имате, Вие може да получите до 50% бонус съвпадение от всеки един от тях. Това може да доведе до много по-високи печалби за вас!

Рекламен бонус
Рекламният бонус е за професионалисти в МЛМ индустрията, които изграждат много големи екипи. Този бонус е насочен към партньорите, които започват бизнеса си с позиция Royal. В момента, когато достигнете или закупите Exclusive позиция, имате 14 дни, за да я ъпгрейднете до пакета Royal, и тогава можете да спечелите рекламния бонус.
Рекламният бонус е наистина мощен инструмент! FutureNet обещава да удвои парите ви от $ 1,685 до $ 3,370. Компанията взема 10% от приходите от всички реклами и ги насочва към т. нар. басейн на приходите. Тези приходи се разпределят между партньорите с позиция Royal. Този бонус се плаща всеки месец, докато сумата достигне обещаните $ 3,370.

Бонус лидер 
С лидерския бонус получавате дял от приходите на цялата си структура без граници за дълбочина на нивата, от първо ниво до безкрайност. С други думи, ако свършите страхотна работа, насочвайки хората към вашия екип,Вие ще спечелите още един допълнителен бонус.
След всичко казано до тук, относно невероятните възможности за печелене с FutureNet, ако все още не сте се регистрирали, направете го СЕГА! Направете първата стъпка към успеха като кликнете тук и направите своята безплатна регистрация!

Ако това Ви се стори сложно и объркващо, не се притеснявайте, никой не се е родил на учен. Сега да преминем към най-сладката част към печеленето с платформата.

Как да печелите пари с FutureAdPro?

Какво представлява FutureAdPro? По своята същност FutureAdPro е ревшер програма. Това означава, че тя споделя приходите си с квалифицирани за тази цел потребители. За да бъдат квалифицирани и за да имат начисления, потребителите трябва да са купили поне един рекламен пакет (Ad Pack), след което да изгледат 10 реклами в рамките на 24 часа (което отнема само 10 минути!). Начисленията се извършват на всеки 15 минути и са средно около 1% на ден. Пакетите са с период от 120 дни и възвращаемост (ROI) от 120% (или чиста печалба 20%). Можете да купувате пакети от $10 и $50. Минималната сума за теглене е в зависимост от избраният платежен процесор, или криптовалута. Максималният брой пакети, които можете да притежавате е 1000 пакета от $50 и 100 пакета от $10.

Компенсационен план
FutureAdPro разполага и с реферална програма, която се явява и вид допълнителен бонус. В зависимост от пакетите които притежавате и броя партньори, Вие имате възможност да печелите комисионни до 5 нива в дълбочина.
[​IMG]
*При заплащане на абонамент за дълбочина на нивата от 3 до 5, Вие получавате и бонус – собствена Landing Page, която можете да използвате при промотирането на FutureAdPro!
За по-активните членове, компанията предлага така нареченият „Кариерен план“. Това също е чудесен начин партньорите да печелят допълнителни пари от FutureAdPro. Ето и видовете рангове, които можете да придобиете:
[​IMG]

Един акаунт за всяко домакинство
Всеки потребител в портала FutureAdPro може да регистрира само един акаунт. Верификацията ще се извърши въз основа на IP адреса. При установяване, че даден потребител има повече от един профил, той ще бъде изтрит за постоянно и безвъзвратно.

Верификация на акаунта
Всеки акаунт, регистриран в портала, ще бъде предмет на допълнителна двуетапна проверка въз основа на личните данни на собственика на профила. Верификацията ще бъде извършена от FutureNet въз основа на качените в административния панел сканирани документи за самоличност – лична карта или паспорт, и документ, удостоверяващ местопребиваването: телефонна или друга сметка (за газ, електричество и т.н.). FutureNet може да изисква допълнителна проверка, освен посочените документи, включваща представяне на друг документ. В случай на необходимост от получаване на специална информация, включително по-специално потвърждаване на данните в органите на държавната администрация, периодът за верификация на акаунта може да бъде удължен в съответния изискван срок. Верификация на профила може да се изисква в случай извършващо се плащане.

Платежни процесори и криптовалути
Процесорите с които можете да купите пакети и през които да изтеглете начисленията си са:PayeerAdvCashPerfect Money, Solid Trust Pay, Neteller, DotPay, Sofort, банков превод, дебитна/кредитна карта. Плащания се извършват и с криптовалутите BitcoinEthereumDashLitecoinBitcoin Cash и FuturoCoin.

ВАЖНО!!!
За да можете да гледате реклами е необходимо е да изтеглите мобилното приложение FutureCloud. Тези от Вас, които нямат акаунт в Google Play, могат да го изтеглят директно от сървъра на Компанията от тук. Който няма мобилен телефон трябва да изпрати имейл до съпорта, като в полето SUBJECT да постави FAP-FCLOUD UNLOCK и да напише на кратко, че не разполага с мобилен телефон в момента. Съпорта отговаря обикновено в рамките на 24 часа и отключва възможността да гледате Вашите реклами без инсталирана мобилна версия на FutureCloud. Трябва редовно да се гледат рекламите, за да бъдат извършвани начисленията! Ако спрете да го правите, няма да получите комисионни от вашия екип! Ако не гледате рекламите си до 2 седмици, Вашите пакети ще бъдат деактивирани!!!

Регистриране на партньор
Рефералният линк за FutureAdPro е различен от линка за FutureNet! При желание за регистрация от Ваш познат, Вие може да дадете само линка за FutureAdPro и така той ще е само там Ваш реферал. Много по-удачно обаче е да дадете основният линк за FutureNet. Така Вие ще предоставите възможността Вашият бъдещ партньор във FutureAdPro да Ви стане в последствие партньор и в останалите неща от платформата.
FutureAdPro е един от най-доходоносните възможности, които предлага FutureNet! Не се колебайте да закупите колкото се може повече пакети, за да си подсигурите стабилен месечен приход!
Ако все още не сте се регистрирали във FutureAdPro и FutureNet, направете го СЕГА! Направете първата стъпка към успеха като кликнете тук и направите своята безплатна регистрация!

Как да печелите пари с FuturoNetwork?

Много е просто, купувате си майнинг пакет за срок от 2 години. Цената на минималния пакет е 100$
На картинката ще видите останалите цени на пакетите. Имайки предвид,че цената расте само на горе, няма как да изпуснем този шанс и да не си закупим поне минималния майнинг пакет. [​IMG]

Регистрация към FuturoNetwork можете да направите от Тук.

Надяваме се да сме били максимално подробни. Ако имате нужда от повече информация, можете да се свържете с нас : или да ни откриете на официалната ни ФБ .група: https://www.facebook.com/groups/futurenetbgteam
Поздрави и Успех.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *