Рестарт на крипто-валутите

Случващото се последният месец на крипто-пазара, притесни и изнерви много хора, но най-притеснени бяха начинаещите инвеститори. Последният месец цените започнаха да се сриват със светкавична скорост. Което, за професионалистите, не беше толко притеснително, защото това е част от удоволствието на трейдинга.

Последните 5 дни, големите валути, като Bitcoin и Ethereum започнаха да набират инерция, пазарът се раздвижи, след като потъна пазарната стойност до 243 млрд. $, сега отчитаме стойност от близо 300 млрд. само за 5 дни.

АНАЛИЗ НА ЦЕНАТА НА BITCOIN ЗА ПОСЛЕДНATA ПОСЛЕДНАТА СЕДМИЦА

Вчера CCN съобщи, че Bitcoin ще получи лек спад в стойността до $ 7,400, преди да доведе до бърз растеж.
През последните 24 часа, bitcoin е намалял с близо $ 400 от $ 7500 до $ 7,100. В един момент цената намаля под $ 7,000, но оттогава се възстанови до $ 7,100 и продължава да го прави.

Индексът (RSI), осцилатор на скоростта, който измерва скоростта и промяната на ценовите движения, понастоящем е на 37.1, което означава неутрална зона за биткойна. Ако RSI-то продължава да намалява до 30, това  означава, че търговците са се пренасочили към друга валута. Други индикатори на импулса, като например диапазонът на средната конвергенция (MACD), показват също неутрална зона и липса на инерция за силно краткосрочно представяне.
Като се има предвид, че индикаторите за моментна скорост сочат към неутрална зона и движещите се средни стойности показват силен сигнал за продажба, вероятно е bitcoin да падне отново под марката $ 7,000 още веднъж, преди да продължи междинното възстановяване.

Докато техническите анализи и индикаторите за моментното състояние сочат към слаба краткосрочна тенденция, основите остават значително силни. По-рано тази седмица съоснователят на „Аугур“ Джереми Гарднър заяви, че търсенето на бизнес от инвеститорите в извън борсовия пазар (OTC) се е увеличило значително през последните няколко месеца, тъй като цената на валутите бързо се понижи.
Ниските цени на пазарът започват да се харесват на търговците на дребно и големите инвеститори, които потенциално биха могли да доведат до оферти за няколко милиарда долара. В бизнеса, извън борсовите пазари често се отнасят до преки сделки между минно-инвестиционни или сделки с брокер-инвеститор, или като цяло търговци, които се обработват извън глобалния пазар за обмен на крипто-валута.

Напълно вероятно е хедж фондовете и големите инвеститори да търсят възможности за инвестиране в пазара, когато най-големите монети са все още в значително по-ниски стойности.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *