MANNABASE BLOCKCHAIN

Какво е Mannabase?

Mannabase е платформа за универсален основен доход посредством крипто-валута.   Проектът се разпространява от фондацията „Народна валута“ като всеки човек по света може да получи безплатно от монетата след регистрация в проекта. Основана през 2015 г., Mannabase е постигнала много в движението си на крипто-пазара, тъй като първият блок-базиран на блокчейн, се създава и разпространява с освободени данъци за организация с нестопанска цел и първата цифрова валута за въвеждане на Universal Basic Income, като основен метод на разпространение.

ТЕХНОЛОГИЯ

Mannabase е подобно базирана на Bitcoin технологията, с разликата, че за една транзакция са необходими между 1 и 2 минути, и таксите за една стотна от цента в сравнение с биткойн. Проектът продължава да се развива с голяма скорост и ние ще продължим да го следим, защото виждаме голям потенциал. Mannabase има вече готов, разработен онлайн магазин, от който може да се пазарува с тяхната валута, започват работа по внедряване на валутата във вериги като KFS. До колкото знаем, КФС от съвсем скоро започнаха да приемат биткойн, но клиентите избягват да заплащат с биткойн именно заради високите такси и за това КФС се принуждават да търсят друга алтернатива. Ще следим развитието с голям интерес.

КАК МОЖЕ ДА СЕ СДОБИЕМ С MANNABASE?

Можете да се сдобиете с тази валута, като я закупите от борса, като започнете да я копаете или като се регистрирате безплатно в платформата от ТУК. Ще получавате по 10 – 15 монети на всеки 7 дни, без да правите нищо. За амбициозните играчи, платформата предлага афилейт план, с който можете да печелите и до 300 – 500, че и повече монети, според зависи от усилията които положите.

 

Един коментар за “MANNABASE BLOCKCHAIN

  • 03/08/2018 в 14:12
    Permalink

    Страхотно е, регистрирах се преди 2 седмици и вече имам 18 монети без да съм правил нищо. Благоря за информацията.. 🙂

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *