BITCOIN ДОМИНИРА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ

 BITCOIN ДОМИНИРА ОТНОВО

Докато по-голямата част от монетите на световния пазар намаляха с около 10% през нощта, bitcoin запази стойността си от 11 000 долара.

През последните 24 часа, цената на биткойн достигна 11 950 долара в ежедневния си връх и се понижи до $ 10 900, с повече от $ 1000, тъй като пазарът спадна с над 20 милиарда долара. От тогава Bitcoin се възстанови на $ 11,200, поддържайки краткосрочната инерция.

Когато новодошлите и случайни инвеститори навлизат на пазара, естествено, първата валута в която те инвестират е Bitcoin, тъй като това е най-доминиращата еденица на пазара. В краткосрочен план, е силно вероятно цената на биткойна да се увеличава а с нея,както знаем,скача и цената на 50% от останалите валути.Много от валутите отбелязаха големи печалби спрямо щатския долар през изминалата седмица. Но, срещу bitcoin, по-голямата част от монетите са регистрирали доста големи загуби.

Медиите в Южна Корея, включително Chosun HanKyoReh съобщават, че валутните премии в рамките на южно Корейския пазарен обмен на криптовалути, по-известен като Кимчи Premium, са започнали да се повишават отново. В рамките на изминалата седмица, южно Корейските крипто-премии се увеличиха от 2% до 7%.

През януари цената на биткойна спадна до 6000 щатски долара, след като достигна най-високото си ниво от $ 19,000. В рамките на един месец, цената на Bitcoin почти се удвоил, като се изкачи до $ 11,200 сравнително бързо, когато много анализатори очакваха пазара да остане сринат в продължение на много месеци преди да започне да се възстановява.
Големите борси като Coinbase и Bitfinex приеха SegWit, и анализаторите останаха оптимисти в мащабируемостта на мрежата Bitcoin, както и че може растежа в цената на Bitcoin, да достигне $ 15,000 в следващите седмици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *