Bitcoin и Ethereum паднаха с още 10%

Както отбелязва CCN във вчерашния доклад, в периоди на изключителна волатилност, по-голямата част от криптопазара следва тенденцията на двете водещи монети: Bitcoin и Ethereum. Тази сутрин цената на двете монети, падна с 10%, изтривайки печалбите, направени на 10 февруари.

Етера достигна връх от $ 909 за по-малко от 24 часа,ежедневният обем на търговията с етер във всички основни борси остана относително нисък. Следователно през последните 12 часа цената на Ether е намаляла от $ 909 на $ 793, стабилизирайки се на $ 810. Като се има предвид, че Ether е претърпял рязък спад през последните 24 часа, и е малко вероятно цената на Ether да продължи да намалява, освен ако не спадне под $ 800.

Дневният обем на търговия с етер все още остава нисък на големите борси и се бори да възвърне инерцията си.

Bitcoin демонстрира подобна тенденция като Етер, потапяйки се под $ 8,000 и падайки до $ 7,950. Въпреки, че е спечелил някои от загубите си. Bitcoin също има нисък дневен обем на търговията в големите борси и по този начин, освен ако не бъде направено краткосрочно възстановяване, силно вероятно е цената на биткойн да остане на 8,100 щ.д. през следващите 24 часа.

Въпреки графиките, двете валути имат потенциал за бързо възстановяване на вчерашните курсове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *