Пазарът на крипто-валути продължава да се възстановява.

Скоростта на бизнеса надхвърли марката от $ 10 000, която анализаторите, включително вицепрезидентът на BitFury – George Kikvadze, описа като психологически праг, тъй като целият пазар на криптовалути отбеляза големи печалби.

Bitcoin

Във вчерашния доклад CCN отбеляза, че Bitcoin е в идеалната позиция да пробие марката от $ 10 000, като се има предвид силния й обем във всички основни обменни курсове. Въпреки, че цената на bitcoin е намаляла под $ 9,900 от постигането на $ 10,000, освен ако продажбите продължават да се покачват в предстоящите часове, е малко вероятно цената да остане под $ 10,000 в краткосрочен план.

През последните 12 часа дневният обем на търговия с биткойн и други големи крипто-валути остана нисък в сравнение с обема на пазара от 15 февруари. Bitcoin демонстрира масивен обем на продажбите още днес, най-големият от 14 февруари. Ако bitcoin остане над марката $ 9,700, началната точка от 14 февруари, най-вероятно скоро ще се възстанови до $ 10,000 и потенциално ще започне да се движи в положителна посока.

Том Лий, стратег от „Уол Стрийт“ във „Фонсторт“, известен със своя средносрочен и дългосрочен аналитичен анализ, заяви, че до края на тази година вероятно ще бъде постигнат нов връх. Въз основа на V-образно дъно на bitcoin, Lee отбеляза, че bitcoin ще започне да показва устойчивост и да  изгражда някакъв импулс в средносрочен план.

Дори и при $ 10,000, той остава под 53% от високата си цена, установена на $ 19,000. Докато повечето активи са склонни да се борят за възстановяване в краткосрочен план след 70% корекции, Бащата на криптовалутите започна да показва ранни признаци за средно-срочно възстановяване, както бе обяснено от Лий.

Като нестабилна валута, битовият коефициент намалява с големи маржове, но също така се увеличава бързо в кратки периоди от време. Следователно, тъй като Bitcoin се стабилизира над маржа от $ 10 000, както беше през ноември и декември,така че е напълно възможно той да изпита експоненциално увеличение на стойността от $ 10 000 обратно до най-високия си връх от $ 19 000 през идните месеци.

Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash

След като отбелязаха огромно увеличение на стойността с 30% увеличение, цената на Litecoin леко се понижи с 8%. Ethereum също се бори да покаже печалбите, които са записани на 15 февруари, тъй като цената на етера е намаляла с 2%.

Все пак, Bitcoin Cash отбеляза 8% увеличение през последните 24 часа, след като скочи с 30% миналата седмица. Bitcoin Cash е най-добре представящата се голяма крипто-валута, която се радва на ценови скок, дължащ се на включването на BitTrex и втория по големина в Южна Корея борсов обмен UpBit.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *